fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Корабельна аварія на Іртиші. У крові капітана теплохода виявили алкоголь

Сьогодні на 1843 кілометрі річки Іртиш, в 10 кілометрах від міста Омська, сталося зіткнення теплохода на підводних крилах "Полісся-8" та баржі. Згідно з повідомленням Слідчого комітету Російської Федерації, чотири людини загинули і ще 49 постраждали, в тому числі 8 дітей.

У ряді ЗМІ повідомлялося, що у капітана пасажирського теплохода, який зазнав аварії, є зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Такі повідомлення з’явилися з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Омській області. Пізніше стало відомо, що капітан пасажирського теплохода був затриманий, а в ході проведеного медичного огляду у його крові фахівці виявили алкоголь у кількості одного проміле.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Також повідомляється, що стосовно капітана теплохода на підводних крилах "Полісся-8" вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’являлися повідомлення про те, що в результаті зіткнення теплохода і баржі на Іртиші шість осіб зникли безвісти. Пізніше в Слідчому комітеті РФ заявили, що на даний момент безвісти зниклих немає, а капітанів судів, що зіткнулися на Іртиші,  допитали.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: