fbpx
Новини світу

Події в Єгипті. ЗМІ повідомляють, що загальна кількість потерпілих за останні три дні перевищила 800 осіб

У Єгипті тривають запеклі зіткнення між прихильниками "братів-мусульман" і силами безпеки, які призводять до численних жертв. Раніше повідомлялося, що за минулу добу в результаті зіткнень прихильників усунутого президента Мухаммеда Мурсі з силами безпеки кількість загиблих склала 170 осіб.

Згідно з інформацією, поширеною «Радіо Свобода», за три останні дні загальна кількість жертв в результаті подій в Єгипті вже перевищила 800 осіб. Раніше з’являлося повідомлення міністерства охорони здоров’я Єгипту, яке заявляло про те, що в ході зіткнень поранення отримали більше 1300 осіб.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Нагадаємо, що заворушення в Єгипті, які докотилися і до курортної зони, почалися ще 14 серпня. У цей день поліція почала розганяти табори ісламістів у Каїрі, а прихильники усунутого президента Мухаммеда Мурсі надали силам правопорядку збройний опір.

Сьогодні агентство France-Presse повідомляло про арешт більше тисячі прихильників руху "Брати-мусульмани". Також повідомлялося, що тимчасово виконуючий обов’язки прем’єр-міністра Єгипту Хазем Беблауі вчора виступив з пропозицією про розпуск ісламістського руху "Брати-мусульмани".

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: podrobnosti.ua, Інтерфакс-Україна

Читайте також: