fbpx
Футбол

УПЛ 6-й тур. Під час матчу «Севастополь» – «Дніпро» вболівальники закидали поле фаєрами та кріслами

Вчора, у п’ятницю, 16 серпня, матчем «Чорноморець» – «Арсенал» (Київ) стартував 6-й тур УПЛ. Одесити виграли з рахунком 1:0, а єдиний і переможний гол з пенальті забив Олексій Антонов.

У суботу, 17 серпня, 6-й тур УПЛ продовжився матчем «Іллічівець» – «Металург» (Донецьк). Підопічні Миколи Павлова забили три м’ячі у ворота донецького клубу, таким чином зіпсувавши дебют нового наставника «Металурга» Сергія Ташуєва.

У наступному матчі 6-го туру УПЛ грали  «Севастополь», який повернувся в еліту українського футболу і претендент на зону єврокубків «Дніпро». Цей поєдинок завершився внічию 1:1, але запам’ятається цей матч надовго. На 55-й хвилині матчу «Севастополь» – «Дніпро» стався інцидент, який ще довго будуть обговорювати вболівальники та фахівці зі світу футболу. Ця пригода, без сумніву, спричинить найсерйозніші санкції щодо клубу з Криму. За рахунку 1:1, під час атаки «Дніпра», вболівальники, що знаходилися за воротами «Севастополя», почали кидати на поле фаєри і крісла. Лише дивом всі ці предмети не попали в футболістів і не завдали їх здоров’ю серйозної шкоди.

Дії уболівальників призвели до того, що головний арбітр матчу «Севастополь» – «Дніпро» Костянтин Труханов змушений був зупинити поєдинок і відвести команди з поля. Матч таки був продовжений і, як зазначалося вище, завершився внічию 1:1. Залишилось лише дочекатися рішення українських дисциплінарних футбольних органів, які, хочеться вірити, приймуть правильне і справедливе рішення щодо інциденту.

Нагадаємо нашим читачам, що сьогодні о 21:30 розпочнеться матч «Говерла» – «Металіст», пряма трансляція якого запланована на телеканалі «Футбол».

У неділю, 18 серпня, відбудуться ще 3 поєдинки:

«Зоря» – «Ворскла» (початок о 16:30, трансляція на телеканалі «Футбол»).

«Шахтар» – «Металург» (Запоріжжя) (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»).

«Динамо» (Київ) – «Таврія» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Заключний матч 6-го туру УПЛ «Волинь» – «Карпати» відбудеться у понеділок, 19 серпня. Поєдинок у Луцьку розпочнеться о 19:00, а покаже цей матч телеканал «2+2».

Читайте також: