fbpx
Політика

Віталій Кличко буде балотуватися в президенти

 Представники Всесвітньої боксерської ради (WBC), чиїм чемпіонським титулом володіє Віталій Кличко, стверджують, що лідер партії «УДАР» братиме участь у президентській гонці в Україні в 2015 році. У WBC відзначають, що відповідну заяву Віталій Кличко зробив під час бесіди з президентом WBC Хосе Сулейманом, коли вони обговорювали його повернення на ринг.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Повідомляється, що Кличко, нібито, заявив про те, що на даний момент має намір сконцентруватися на своїй політичній діяльності, зокрема на участі в президентських виборах в Україні.

При цьому слід зауважити, що раніше Кличко всіляко уникав розмов про свою участь у президентських виборах або виборах на пост мера Києва.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Нагадаємо, що під час цих переговорів український чемпіон також повідомив про те, що не слід очікувати його появи на боксерському рингу раніше, ніж в 2014 році. Це обумовлено серйозною травмою кисті.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: