fbpx
Кінотеатри

Моніка Белуччі знімається у фільмі Еміра Кустуріци

14 серпня, стартують зйомки художнього фільму Еміра Кутсріци "Любов і війна", головну роль в якому виконає італійська актриса Моніка Белуччі. ​​

Цей проект був узятий в розробку ще 7 років тому, проте потім був відкладений, і режисер переключився на інші фільми. Тепер, коли все готово до початку знімального процесу, сербський кінематографіст обіцяє закінчити роботу в найкоротші терміни.

Емір Кустуріца у фільмі «Любов і війна» виступає не лише як режисер – він сам написав сценарій, а також виконає одну з головних ролей. Бюджет картини, за попередніми оцінками, складе 5 000 000 доларів.

Фільм "Любов і війна" розповідає про солдата, що пішов у ченці. Паралельним сюжетом йде історія про любов усього його життя. Роль коханої головного героя і належить зіграти Моніці Белуччі, яка, готуючись до зйомок, взяла кілька уроків сербської мови.

Актриса вже приїхала на південь Боснії та Герцеговини в місто Требіньє. Площа біля готелю, в якому повинна зупиниться кінодіва, заповнена її шанувальниками. У зв’язку з приїздом італійської зірки кількість туристів в Требіньє збільшилася на 15 %.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: