fbpx
Шоу-бізнес

Яна Станішевська стала білявкою

Яна Станішевська після участі у третьому сезоні української версії шоу «Холостяк», хоча і не змогла завоювати серце Андрія Іскорнева, дуже полюбилася багатьом телеглядачам. Вони дуже хочуть, щоб Яна Станішевська пошвидше знайшла своє особисте щастя, вийшла заміж і народила дітей. Фанати дівчини радіють щонайменшим змінам, які відбуваються в її житті. Цього разу Яна Станішевська вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю і кардинально змінила зачіску. Брюнетка з довгим волоссям перетворилася на коротковолосу блондинку.

«Beyonce надихнула … Та й всі твердять: хочеш змінити щось у житті, почни з зачіски», – пояснила свій вчинок екс-героїня шоу «Холостяк». Пізніше на сторінці дівчини в Instagram послідувало чергове філософське визнання: «Кожна людина, що з’являється в нашому житті – вчитель! Хтось вчить нас бути сильнішими, хтось – мудрішими, хтось вчить прощати, хтось – бути щасливим і радіти кожному дню. Хтось зовсім нас не вчить – просто ламає нас, але і від цього ми отримуємо досвід. Цінуй кожну людину, навіть якщо вона з’явилася на мить. Адже якщо вона з’явився, то це вже неспроста».

Прочитавши цей крик душі, багато фанатів вирішили, що у Яни Станішевської не склалися відносини з черговим бой-френдом, і після розриву з ним дівчина вчинила так, як і сотні інших самотніх дівчат – попросту змінила імідж.

Читайте також: