fbpx
Політика

Навальний відмовився від дебатів на «електорально незначущих» каналах

Виборчий штаб кандидата в мери Москви Олексія Навального прийняв рішення не брати участі в передвиборних дебатах на телеканалі «Москва. Довіра », а також радіостанціях «Москва FM» і «Говорить Москва» у зв’язку з «недостатньою електоральною значимістю зазначених ЗМІ».

Навальний зазначив, що дебати на телеканалі «Москва. Довіра» починаються о восьмій годині ранку, коли біля екранів телевізорів немає достатньої кількості майбутніх виборців, а радіостанція «Говорить Москва» мовить в УКХ-діапазоні. «Аудиторія пропонованих ЗМІ в сукупності із запропонованим часом наводить на думки про те, що при зустрічах у дворах агітаційний ефект буде в рази більший. Ми хочемо використовувати час раціонально», – заявив опозиційний кандидат.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Щодо дебатів на каналі «Москва-24», то Олексій Навальний оцінив їх як успішні. Також опозиціонер висловив бажання брати участь у дебатах на радіостанції «Ехо Москви», телеканалах «Дощ» і «ТВ Центр».

Не втримався Навальний і від докорів на адресу свого найближчого суперника – тимчасово виконуючого обов’язки московського мера Сергія Собяніна, заявивши, що він «не сходить з каналів федерального ТБ всупереч усім нормам закону».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Навальний відмовився від дебатів на «електорально незначущих» каналах (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: