fbpx
Музика

На Фестивалі російської пісні у Зелена-Гурі переміг Міхал Шпак

У Польщі завершився Фестиваль російської пісні. Переможцем конкурсу, що проходив у Зелена-Гурі, став 22-річний співак Міхал Шпак, який виконав романс "Очі чорні". Лауреат фестивалю отримав премію у розмірі 50 тисяч злотих (близько 500 тисяч рублів) і приз "Золотий самовар".

"Срібним самоваром" журі нагородило 27-річну співачку Наталю Сікору, а "Бронзовим самоваром" – 33-річного виконавця Марчіна Кіндлу.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Фестиваль російської пісні у Зелена-Гурі проводиться з 2008 року. Цей пісенний огляд продовжує традиції колись популярного Фестивалю радянської пісні, що проводився в Польщі з 1965 по 1989 рік. Фестиваль у Зелена-Гурі – дуже демократичний. Квиток на нього можна було купити всього за 30 злотих.

Цього року пісенний огляд був розбитий на дві частини. У першому відділенні брали участь польські співаки, що виконували російські пісні, а в другій частині співали російські зірки, їх виступ не оцінювався. У конкурсній програмі взяли участь Formacja Niezywych Schabow, Golden Life, Матеуш Грудзіньскій, Марчін Кіндл, Kreuzberg, Мезо & Кася Косьцінська, Януш Радек, Rudzica, Наталія Сікора, Міхал Шпак, Наталя Шредер, Віка і Марек Косьцікевич.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: