fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Франції автобус з українцями потрапив у ДТП, є постраждалі

 У Франції в результаті ДТП за участю туристичного автобуса, в якому імовірно знаходилися громадяни Іспанії, Франції та України, загинули дві людини, а ще близько 30 туристів – поранені.

 Повідомляється, що аварія сталася на трасі А9, неподалік від міста Фіту на півдні Франції. Автобус, що прямував з Марселя до Мурсію, перекинувся під час руху по шосе. Причини аварії поки невідомі. За інформацією місцевих ЗМІ, в автобусі серед пасажирів перебували громадяни Іспанії, Франції та України.

 За наявними даними, всі постраждалі туристи були евакуйовані з місця події і госпіталізовані. Зараз троє з них перебувають у лікарні у критичному стані.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 На даний момент слідчі розглядають дві можливі причини ДТП. За однією версією, водій туристичного автобуса попросту заснув за кермом. Відповідно до іншої, між водієм і одним з пасажирів автобуса сталася сварка, в ході якої пасажир спробував «викрутити» кермо автобуса.

 Стало відомо, що в Румунії також у ДТП потрапив автобус з туристами з України. Семеро осіб постраждало, троє з постраждалих були госпіталізовані. Аварія сталася неподалік від села Мірословешта. З вантажівки, що обганяла автобус з туристами, впала дерев’яна колода, яка і потрапила в бік автобуса.

 У загальній складності, в автобусі перебувало 2 водії та 46 туристів. Вони їхали у бік Бухареста.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Попередня аварія за участю українців сталася 28 липня 2013 року в Білорусії. У ДТП загинуло чотири громадянини України.

 Крім того, в кінці червня в Чорногорії сталося трагічне ДТП, де через падіння туристичного автобуса з гірської траси загинуло 18 осіб і ще 33 – постраждали. Спочатку повідомлялося про те, що в автобусі, який перевозив 46 туристів, перебували українські громадяни. Втім, пізніше стало відомо, що автобус прибув з Румунії, і українців там не було.

 За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: