fbpx
Футбол

Матчем «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» завершиться 5-й тур УПЛ

 Сьогодні, в неділю, 11 серпня, в рамках 5-го туру УПЛ відбудуться три матчі: о 17:00 в Дніпропетровську почнеться поєдинок «Дніпро» – «Говерла» (трансляція на телеканалі «2+2»), о 19:00 буде дано стартовий свисток матчу «Металург» (Донецьк) – «Арсенал» (трансляція на телеканалі «Футбол»), а пізніше за всіх почнеться центральний матч 5-го туру УПЛ «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (трансляція на телеканалі «2+2»).

 Матч «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (Одеса) розпочнеться о 19:30, а головним арбітром на цей поєдинок призначений львів’янин Юрій Можаровський.

 У попередньому турі підопічні Олега Блохіна програли з рахунком 1:3 донецькому «Шахтарю», а одесити обіграли з рахунком 1:0 донецький «Металург». «Динамо» просто не має права знову втрачати очки, адже витрачені мільйони на новачків у літнє міжсезоння, у разі нічиєї чи поразки сьогодні, складно буде пояснити. У «Динамо» є певні проблеми зі складом, оскільки досі травмовані Віда, Кранчар, Гармаш, Ярмоленко, яких можна віднести до гравців основного складу.

 Настрій у «Чорноморця» має бути прекрасним, адже підопічні Романа Григорчука в минулий четвер оформили собі путівку в раунд плей-офф Ліги Європи, зігравши внічию 0:0 у Белграді з «Црвеною Звездою». У «Чорноморця» так само, як і у «Динамо», є деякі проблеми зі складом. Травмований Лео Матос і Бакай. Під великим питанням участь у сьогоднішньому поєдинку Олексія Гая.

 «Чорноморець» демонструє останнім часом якісний футбол і одеситам під силу дати сьогодні справжній бій київському «Динамо», а тому любителі футболу вправі очікувати від сьогоднішнього поєдинку багато цікавих подій.

 Для жителів і гостей Києва повідомимо, що у зв’язку з проведенням футбольного матчу «Динамо» – «Чорноморець» станція метро «Олімпійська» сьогодні буде закрита в період з 18:30 до 19:30. Також повідомляється, що не виключено обмеження входу на станції «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого».

 Нагадаємо нашим читачам результати раніше зіграних матчів у рамках 5-го туру УПЛ:

 «Металург» (Запоріжжя) – «Севастополь» 2:2

 «Ворскла» – «Іллічівець» 1:0

 «Карпати» – «Зоря» 0:0

 «Таврія» – «Шахтар» 0:4

 «Металіст» – «Волинь» 4:0.

 Фото: sport-express.ua

Читайте також: