fbpx
Шоу-бізнес

Тейлор Свіфт і Селена Гомес посварилися через Джастіна Бібера

  Селена Гомес і Джастін Бібер ніяк не можуть остаточно визначитися, разом вони або вже порізно.

Крім самих молодих людей, це питання хвилює і всіх фанатів як Джастіна, так і Селени. Крім цього не дає спокою це питання і найближчому оточенню зіркової парочки. Так, наприклад, Тейлор Свіфт настільки переживала за свою близьку подругу Селену Гомес, що посварилася з нею через те, що остання знову відновила спілкування з Бібером.

Джерело з оточення зірок сказало: «Тейлор терпіти не може Джастіна. Вона вважає, що Селена робить велику помилку, коли повертається до нього. Через нього подруги сваряться». Сама 23-річна кантрі-співачка відкрито своєї антипатії до Джастіна не виражає, проте натякає вельми красномовно.

До слова, не виключено, що саме через нелюбов до Бібера Тейлор була відсутня на нещодавній вечірці на честь 21-річчя Гомес. Тейлор за кілька днів до святкування написала у своєму Твіттері, що Селена Гомес для неї ближча, ніж сестра.

Незважаючи на все вищесказане, представник Тейлор спростував інформацію про те, що у неї проблеми з Селеною, сказавши: «Тейлор і Селена близькі подруги, вони спілкуються майже щодня» .

За матеріалами: TheHollywoodGossip

Читайте також: