fbpx
Футбол

Віктор Леоненко буде працювати на телеканалі «Футбол»

Колишній футболіст київського «Динамо», а нині футбольний експерт Віктор Леоненко, відомий любителям спорту своїми гучними, а часто і скандальними висловлюваннями, працюватиме на телеканалі «Футбол». Про це стало відомо з повідомлення прес-служби каналу.

Повідомляється, що Віктор Леоненко буде приймати участь в авторському проекті Олександра Денисова. Крім того, очікується участь Віктора Леоненка в різних проектах власного виробництва каналу «Футбол». Дебют Віктора Леоненка на телеканалі «Футбол» відбудеться 18 серпня у прямому ефірі програми «Великий футбол», ведучим якої є Олександр Денисов.

Віктор Леоненко вже висловив свою думку з питання співпраці з каналом: «Дуже радий приєднатися до команди телеканалу «Футбол». Упевнений, що співпраця виявиться плідною і цікавою для глядачів».

Нагадаємо, що нещодавно Віктор Леоненко, який регулярно приймав участь у програмі «ПроФутбол», припинив свою співпрацю з телеканалом «2+2». Розрив відносин відбувся після одного з ефірів програми «ПроФутбол», де Віктор Леоненко висловив свою думку про донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Коментуючи припинення співпраці з телеканалом «2+2», Віктор Леоненко не виключив можливості попрацювати на ТРК «Футбол».

За матеріалами: footballua.tv

Читайте також: