fbpx
Політика

Київрада працює законно – Чечетов

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що вибори до Київради мають відбутися в 2015 році відповідно до рішення Конституційного суду. За його словами, якщо Україна прагне стати членом Євросоюзу, то необхідно слідувати законам і судовими рішеннями.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

Він нагадав також про те, що за рішенням Адміністративного суду Київрада є легітимною, поки не буде обраний нова.

При цьому Чечетов зазначив, що парламент може розглядати питання призначення виборів у Києві, проте Партія регіонів все одно буде спиратися на рішення судів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як вважає політик, події 19 серпня, коли була проведена сесія Київради, показали, що в столиці вже сформувалося зріле громадянське суспільство, яке розуміє, що від опозиціонерів чекати нічого. 

«Всі зрозуміли, що опозиція думає лише про президентські вибори і про свій рейтинг», – підкреслив Михайло Чечетов.

За його словами, опозиція повинна була підтримувати народ і наполягати на проведенні сесії, а не бойкотувати її. Він вважає, що опозиція на цей раз навпаки пішла проти свого ж народу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Михайло Чечетов також звернув увагу на те, що під стінами Київради, крім Яценюка, не було жодного лідера опозиції.

«Вони підставили Яценюка, а той не зрозумів. Вони  поховали політичну перспективу Яценюка як кандидата в президенти. З їхнього боку це некоректно, звичайно», – вважає депутат.

Читайте також: