fbpx
Без категорії

Російська легкоатлетка заявила, що поцілувала свою колегу не в знак протесту, а від повноти почуттів

Чемпіонка світу в естафеті 4 по 400 метрів Ксенія Рижова прокоментувала слова західних журналістів про те, що її поцілунок з партнеркою по збірній Юлією Гущиною був акцією протесту проти закону про заборону гей-пропаганди, прийнятого нещодавно в Росії.

За словами легкоатлетки, ні про яку акцію протесту вона навіть не думала, просто після перемоги на чемпіонаті світу у неї «зашкалювали емоції», і вона мимоволі під час церемонії нагородження торкнулася своїми губами губ Гущиної. «Не знаю, чия фантазія могла народити думку про акцію протесту. Це ображає не тільки нас, а й наших тренерів», – додала Ксенія Рижова.

Російська спортсменка наголосила, що знає свою колегу по команді впродовж багатьох років. «Ми з Юлею обидві заміжні, і ніяких особистих стосунків у нас немає. Інша справа, що ми разом тренуємося вісім років, і це хороший термін, щоб між нами склалися теплі дружні відносини», – заявила Рижова.

Нагадаємо, за версією західних ЗМІ, російські легкоатлетки наслідували приклад Ніка Симмондса (США), що став срібним призером у бігу на 800 метрів. Американський спортсмен заявив, що присвячує свою нагороду друзям-гомосексуалам.

Поцілунок Рижової і Гущиної (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: