fbpx
Футбол

«Питання про тренера сьогодні не актуальне», – Суркіс

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс висловив в інтерв’ю повну довіру тренерському штабу «біло-синіх», а також оцінив недавні висловлювання Блохіна про Ярмоленка і Хачеріді. Крім того, президент киян прокоментував відхід Мілевського.

«У Блохіна контракт з "Динамо" ще на 2,5 роки, і я сподіваюся, що Олег Володимирович найближчим часом поставить гру команді, і наш колектив буде тільки додавати з кожним матчем», – розповів Ігор Суркіс в інтерв’ю.

Він зазначив, що під час трансферного вікна "Динамо" придбало кваліфікованих виконавців, які виступають за національні збірні своїх країн. На думку президента, всі новачки повинні адаптуватися в новому колективі, змінити структуру самої гри в «Динамо». Президент клубу висловив надію, що новачки «Динамо» заграють на повну силу, щоб демонструвати всім, що вони вміють.

«А питання про тренера сьогодні не актуальне», – додав Суркіс.

Ігор Суркіс також прокоментував трансферну вартість Ярмоленка і Хачеріді, яку нещодавно озвучив Блохін.

«Тренер так їх оцінив – і це його право, він працює з ними, бачить, чого ці хлопці варті. Але це не означає, що за них не дадуть меншу або більшу суму. Для того, щоб точно визначити вартість гравця, треба мати пропозицію», – розповів Суркіс.

А такої пропозиції у «Динамо» не було, крім офіційної пропозиції щодо Євгена Хачеріді від « Шахтаря». Тому складно говорити, скільки коштують гравці, – тільки ринок може це засвідчити, заявив президент.

На питання про те, чи закриті всі питання з Артемом Мілевським, президент «Динамо» відповів: «Не знаю, може, у нього до мене є питання. У мене до нього – жодних питань. В останні місяці Мілевський не отримував заробітну плату, бо не відвідував тренування. Людина, яка не з’являється на роботу, не може отримувати зарплату».

За матеріалами: ukrfootball.in.ua

Читайте також: