fbpx
Шоу-бізнес

Катя Осадча з шиком відсвяткувала ювілей

12 вересня популярній українській телеведучій Каті Осадчій виповнилося 30 років. З цієї нагоди вона вирішила закотити грандіозну вечірку. Торжество відбулося в одному з модних київських ресторанів. Привітати телезірку з ювілеєм прийшли багато політиків, громадських діячів, зірок вітчизняного шоу-бізнесу, серед яких був помічений і Філіп Кіркоров. Розважала у цей вечір іменинницю і її поважних гостей легендарна російська група «Мумій Троль».

Після урочистості Катя Осадча похвалилася деякими своїми подарунками. Один з найдорожчих презентів на день народження телеведуча отримала від свого одинадцятирічного сина Іллі – вітальну листівку з намальованим власноруч котом. Привітав іменинницю і екс-президент України Віктор Ющенко, надіславши їй шикарний кошик квітів. А генеральний продюсер телеканалу «1+1» подарував Каті Осадчій велосипед, про який вона давно мріяла.

У рамках святкування ювілею в ресторані також пройшла виставка головних уборів Каті Осадчої. Варто відзначити, що саме капелюшок є незмінним атрибутом телеведучої.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: