fbpx
Політика

Партія регіонів не причетна до позбавлення Маркова мандата – Стоян

 Як стверджує депутат Партії регіонів Олександр Стоян, їх політична сила не має жодного відношення до того, що їх же депутат Ігор Марков був позбавлений свого мандата. За його словами, питання про позбавлення Маркова мандата насправді підняв представник опозиції.

Олександр Стоян нагадав, що саме опозиція свого часу була ініціатором того, щоб у закон про вибори народних депутатів внесли пункт, за яким бюлетені повинні зберігатися протягом 5 років. 

«Що хотіла тоді опозиція? Вони думали, що з часом зможуть переглядати результати виборів», – зазначив депутат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він звернув увагу на те, що спершу опозиціонери позбулися інших опозиціонерів – Балоги і Домбровського, а тепер взялися за представника Партії регіонів. При цьому він допускає, що на цьому вони не зупиняться і згодом їх жертвою стане якийсь мажоритарник.

«Звинуватять його в тому, що він не так голосував або ж неправильно був обраний», – припустив Стоян.

У той же час, він здивований, чому опозиціонери взялися за Маркова лише зараз, а не відразу після виборів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Олександр Стоян також нагадав, що Марков входить лише в парламентську фракцію Партії регіонів, а членом самої політичної сили він не є.

«Я як депутат, який двічі обирався по мажоритарному округу, розумію, як важко стати депутатом – мажоритарником. І тим більше дуже прикро, коли цей депутат – мажоритарник за рішенням якогось органу позбавляється права представляти інтереси людей», – додав він.

Читайте також: