fbpx
Політика

Через Сирію Обама і Буш-молодший стали героями демотиваторів на Заході

Войовничі плани Барака Обами завдати удару по Сирії викликали у американців справжній напад іронії. Так, відомий портал BuzzFeed опублікував підбірку "демотиваторів", злободенних гумористичних колажів, головними персонажами на цей раз стали два президенти – Барак Обама і Джордж Буш-молодший.

На одній з картинок сумний Буш здивовано запитує, чому йому не дали нобелівську премію миру: "Я ж теж бомбив людей!". Автори натякають на війну в Іраку, яку розв’язав Вашингтон. Інший демотиватор зображає американський винищувач, що скидає бомби, а напис внизу говорить: "Якщо ви не прийдете до демократії, то демократія прийде до вас".

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Є там також і фото американського військового, який побажав залишитися невідомим. Людина у формі закрила обличчя листом з написом: "Я пішов служити на флот не для того, щоб воювати за "Аль- Каїду" в сирійській війні".

Тим часом, США продовжують стверджувати, що мають незаперечні докази застосування хімічної зброї урядовими військами Сирії. Так, глава Держдепу Джон Керрі повідомив, що деякі американські експерти нібито взяли аналізи крові і волосяного покриву у постраждалих від атаки у передмісті Дамаска і проведені дослідження показали: там застосовували нервово-паралітичний газ зарин. Щоправда Керрі уточнив, що США отримали ці дані "незалежним шляхом", а не від інспекторів ООН. Швидше за все, проби надіслали сирійські бойовики, які оголосили про хіматаку.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Через Сирію Обама і Буш-молодший стали героями демотиваторів на Заході (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: