fbpx
Політика

Жириновський запропонував «Єдиній Росії» саморозпуститися

 Лідер Ліберально – демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що партія «Єдина Росія» повинна саморозпуститися. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 20 вересня.

 За його словами, ЛДПР, як і інші політичні сили, не визнає вибори в Ростовській області, де на деяких дільницях проголосували 100 % за «Єдину Росію».

 «Ви що, з глузду з’їхали? На Кавказі вже це не роблять! Нахабно вкидали або знищували бюлетені за наявності поліції», – повідомив Жириновський.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Він закликав КПРФ і «Справедливу Росію» підняти на засіданні Державної Думи в жовтні питання про беззаконня в окремих районах Ростовської області під час виборів.

 «Нехай всі губернатори і влада почують. Хай Президент прийме заходи. Ну далі нікуди йти? Явка в Ростові 12%, раптом на деяких ділянках 70%. Що, напівбожевільне місто? Одні йдуть на вибори, інші ні?», – написав лідер ЛПДР.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За його словами, «Єдиній Росії» як партії більшості має бути соромно. Як зазначив Володимир Жириновський, вони самі створюють собі проблеми, а потім будуть змушені думати, як їх вирішити.

 «Вас же прокляне весь народ наш! Ви не здатні проводити чесні вибори. Оголосіть про саморозпуск і підіть геть з усіх парламентів РФ! І давайте проведемо дострокові вибори», – заявив Жириновський.

Читайте також: