fbpx
Кінотеатри

Студія Disney відмовилася продовжувати договір з продюсером «Піратів Карибського моря»

 Американська кіностудія The Walt Disney Company не продовжила договір з продюсером Джері Брукхаймером, у співпраці з яким за 20 років спільної діяльності було випущено 27 проектів, у тому числі такі рейтингові картини, як серія фільмів з циклу «Пірати Карибського моря».

 Disney і Брукхаймер не виключають, що будуть разом працювати над окремими проектами – але тільки за разовим договором. Можливо, п’ята частина «Піратів Карибського моря» під назвою «Мерці не розповідають казки» також буде випущена під маркою Disney, але поки про це розмова не йде – реліз франшизи відкладений на невизначений термін.

 За словами представників кіностудії, Джеррі Брукхаймер не раз заявляв про своє бажання попрацювати над проектами для дорослішої аудиторії. Disney же націлена на «легше» кіно, що цікавить, перш за все, молоде покоління.

 Нагадаємо, найкасовіший продюсерський проект Брукхаймера – картина «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» – вийшла в широкий прокат в 2011 році. При бюджеті в 250 млн доларів їй вдалося зібрати у світовому прокаті понад мільярд доларів.

«Пірати Карибського моря: На дивних берегах» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: