fbpx
Політика

«Висування єдиного кандидата від опозиції вже в 1-му турі виборів – це вимога виборців», – «УДАР»

Тільки єдиний кандидат від опозиції вже в першому турі президентських виборів в 2015 році зможе перемогти провладного кандидата. Крім того, саме єдиний кандидат буде в змозі протистояти потужному адміністративному ресурсу. Про це в ефірі на одному з українських телеканалів повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко. Про це передала прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка» .

Як зазначила Ірина Геращенко, заяву про необхідність висунення єдиного кандидата від української опозиції вже в першому турі виборів зробив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. Про це Кличко заявив, спираючись на вимоги українських виборців.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Саме українські виборці вимагають, щоб від опозиції йшов той кандидат, який зможе перемогти Віктора Януковича», – стверджує народний депутат.

Ірина Геращенко зазначила також, що зараз всі опозиційні сили прекрасно усвідомлюють, що влада під час президентських виборів задіє проти своїх опонентів потужний фінансовий і організаційний ресурси.

«Як перемогти все це? Тільки об’єднавши наші зусилля вже в першому турі президентських виборів, щоб показати істотний розрив між провладним і опозиційним кандидатом», – додала нардеп.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Ірина Геращенко впевнена в тому, що опозиції все-таки вдасться домовитися про висунення єдиного кандидата вже в першому турі виборів.

Раніше повідомлялося, що в Україні з’являться партії-клони «Фронт змін-1» та «Батьківщина-1». Це буде зроблено владою для того, щоб відібрати голоси у своїх політичних опонентів. Зокрема, в Україні вже почалося створення політичних партій – клонів під умовними назвами «Батьківщина-1» і «Фронт змін-1». Відзначається, що наступною дією влади буде створення партії – клона проти КПУ.

За матеріалами: klichko.org

Читайте також: