fbpx
Шоу-бізнес

Микола Басков обійняв Ані Лорак

Популярний російський співак Микола Басков, як відомо, зараз перебуває в активному пошуку другої половинки. Періодично він підігріває інтерес публіки до своєї персони скандальними стосунками зі знаменитою балериною Анастасією Волочковою, то каже, що кращої дружини, ніж співачка Анна Нетребко не знайдеш, то публікує знімки в обіймах Олени Темникової.

Не упускає Микола Басков можливості пофліртувати і з заміжніми жінками. Так, під час виступу з Ані Лорак «золотий голос » Росії дозволив собі зайве – він обійняв співачку і поклав руки туди, куди зазвичай дівчина дозволяє їх класти лише своєму чоловіку Мурату Налчаджіоглу.

Читайте також:  Українці в центрі Варшави роз'їжджають на елітних автомобілях (ВІДЕО)

«Порив від захоплення …..! )», – підписав Микола Басков знімок, опублікований в Instagram.

Побачивши таке відверте фото, шанувальники негайно почали дорікати Миколі Баскову за його сміливість і лякати помстою офіційного чоловіка Ані Лорак. А деякі фанати звернули увагу, що у співачки помітно округлився животик і припустили, що вона знову вагітна. Адже зовсім недавно Ані Лорак заявляла журналістам, що мріє про велику сім’ю і не проти народити дочці Софійці ще братика чи сестричку.

Читайте також: