fbpx
Футбол

Гайдаш: «”Динамо” стоїть на місці»

 Один з кращих бомбардирів в історії українського чемпіонату Олександр Гайдаш поспілкувався з журналістами напередодні матчу між харківським «Металістом» і київським «Динамо».

Щодо фаворита майбутнього поєдинку, то Олександр Гайдаш не зміг нікого виділити. Однак мінімальну перевагу Гайдаш віддав саме харківському клубу, так як на стороні харків’ян домашня арена і підтримка рідних уболівальників. Колишній футболіст відніс даний матч до розряду «лобових». У таких матчах, вважає Гайдаш, може статися все, що завгодно.

«Гра "Металіста" вражає, проте і в грі "Динамо" повинні відбутися зміни. Можливо, це станеться сьогодні», – заявив Гайдаш.

«Звинувачувати Блохіна в невдачах команди не можна. "Динамо " стоїть на місці, а не рухається вперед. Ми не бачимо того, чого хотілося б бачити в грі киян. Все, що відбувається з командою не подобається не тільки вболівальникам, але і тренеру, гравцям і керівництву», – додав Олександр Гайдаш.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 вересня, у Харкові відбудеться матч прем’єр -ліги України, в якому зіграють харківський «Металіст» і київське «Динамо». Гра розпочнеться о 19:30.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: