fbpx
Футбол

Артем Мілевський: «Звільнення Блохіна не вирішить проблем “Динамо”»

 Форвард турецького «Газіантепспора» Артем Мілевський поділився своїми переживаннями про становище свого колишнього клубу, київського «Динамо».

«Для мене "Динамо" – рідний клуб. Ця команда завжди буде у мене в серці. Я не президент, не експерт, я просто був гравцем цього клубу. І тому я переживаю за його долю досі. Всім хлопцям, з якими я спілкувався і продовжую спілкуватися, я бажаю успіхів», – заявив Артем Мілевський.

«Чесно, я не вірю в те, що звільнення Блохіна зможе вирішити проблему, що склалася. Швидше за все, час покаже. Однак київське "Динамо" – це вже минулий етап моєї кар’єри. Тепер я гравець іншої команди», – додав Артем.

Також Мілевський відзначив і поведінку вболівальників, які у світлі невдач команди відвернулися від неї: «Це, напевно, менталітет українських уболівальників. Як тільки у команди починаються проблеми, вони відразу від неї відвертаються. Так не потрібно робити. Труднощі бувають у всіх. Навпаки, зараз команді підтримка потрібна як ніколи. Потрібно всім разом об’єднатися і підтримати рідну команду».

Відзначимо, що в п’ятницю українець провів дебютні хвилини у складі свого нового клубу. Мілевський вийшов на заміну на 71-й хвилині, проте нічим відзначитися не зміг. «Газіантепспор» програв 2:0.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: