fbpx
Політика

Барак Обама продовжує боротьбу за реформу в медицині

 Американський лідер продовжує свою боротьбу за одну з найбільш важливих реформ у законодавстві США – реформу охорони здоров’я. Відзначимо, що раніше в Конгресі прийняли законопроект, який передбачав відмову у фінансуванні даної сфери. Тоді «за» проголосували 230 учасників Конгресу, а «проти» – 189.

Однак, незважаючи на це, Барак Обама заявив, що рук складати не буде. Він запевнив усіх людей, які вірятьйому, що реформа буде втілена в життя.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Вони погрожують нам, що зірвуть фінансування роботи уряду, якщо ми не приймемо їх умови щодо скасування законопроекту про охорону здоров’я. Я вам особисто обіцяю – цього не відбудеться», – повідомив Барак Обама.

Відзначимо, що протягом багатьох років в США система медичного страхування була приватною. Під час своєї передвиборної кампанії Барак Обама пообіцяв, що, як мінімум, 30 мільйонів американців отримають поліс від держави.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Критики даної реформи стверджують, що вона спричинить величезні бюджетні втрати, Однак Обама так не вважає, і збирається довести справу до переможного кінця, надавши американцям безкоштовне страхування.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: