fbpx
Право

Facebook видалив заборонений контент

 Адміністрація соціальної мережі Facebook повідомила Роскомнагляд про те, що заборонений контент, який спричинив за собою внесення соціальної мережі в «чорний список», видалено з серверів. В даний момент Роскомнагляд виступив з ініціацією процедури виключення Facebook зі списку заборони.

 Нагадаємо, що сьогодні, 19 вересня, соціальна мережа Facebook потрапила до «чорного списку сайтів» Російської Федерації. В даний момент вся заборонена інформація видалена. Очікується, що найближчим часом сайт буде виключений з «чорного списку».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, що окрема сторінка найбільшої соціальної мережі в світі Facebook була внесена до «чорного списку» після того, як на ній була виявлена ​​реклама курильних сумішей, які заборонені законами Російської Федерації. Також в даному рекламному оголошенні пропонувалося придбати курильні суміші і «легальні порошки» оптом і зі знижками.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Зазначимо, що політика соціальної мережі Facebook забороняє розміщення контенту, який допомагає просувати заборонені товари і послуги на території тієї чи іншої держави.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: