fbpx
Кінотеатри

Екс-президент Marvel Стен Лі розповів про нові кінокомікси компанії

  Екс – президент комікс – компанії Marvel Стен Лі, який доклав свою руку до створення більшої кількості супергероїв в рамках всесвіту даної компанії, як і раніше, активно співпрацює з нею і з’являється в невеликих епізодах в кожному кінокоміксі Marvel.

 Днями він поділився з журналістами інформацією про те, за якими коміксами Marvel в майбутньому вийдуть фільми. За його словами, співробітники Marvel досить ретельно відбирають тих героїв, яких у майбутньому будуть використовувати в кіно. Зокрема він зазначив, що вони однозначно використовують Доктора Стренджа, Людину- мурашку і Вартових Галактики. Втім, ці фільми вже давно анонсовані, а «Вартових Галактики»  і зовсім знімають вже кілька місяців.

 Однак Стен Лі назвав і кілька абсолютно нових проектів, в числі яких «Чорна пантера» і «Нелюд». У той же час, важко сказати, коли саме дані фільми планується випустити на екрани.

 Примітно, що про «Чорну пантеру» і раніше ходили чутки, але офіційного підтвердження не надходило. Що ж до «Нелюдів», то і вони кілька разів спливали у ЗМІ.

 Нелюд – раса генетично модифікованих людей, які отримали надздібності після контакту з Туманом Террігеном – вигаданою субстанцією з всесвіту Marvel. Примітно, що аналогічним чином отримали свої здібності і герої Фантастичної четвірки.

 Чорна пантера – один з перших темношкірих супергероїв. Він є королем вигаданої африканської держави – ​​Ваканда. Він захищає свою країну та її жителів від небезпечного, на його думку, зовнішнього світу.

Читайте також: