fbpx
Кінотеатри

У Британії виходить серіал “Познайомтеся з росіянами”

25 вересня на телеекранах Великобританії стартує новий комедійний серіал під назвою "Познайомтеся з росіянами". Його автори пропонують глядачам познайомитися з їх баченням «нових росіян», до яких вони зараховують вихідців з абсолютно всіх країн пострадянського простору.

Сказати, що «британські росіяни», що представлені на екрані, купаються в розкоші – це не сказати нічого. Творці серіалу розповідають про те, як нувориші з колишнього СРСР скуповують у Великобританії не тільки особняки, але і ювелірні магазини, наповнюють ванни шампанським і літають на особистих літаках в сусіднє місто, щоб купити «щось смачненьке» на вечерю.

Один з героїв серіалу «Познайомтеся з росіянами» – відкритий гей, стиліст Дмитро Оськін, який перебрався до Лондона з Москви, щоб спокійно жити в цивільному союзі з місцевим нейрохірургом.

Інша героїня багатосерійного фільму – українська співачка Камалія Шмаренкова, що підкорює вищий світ Великобританії разом зі своїм чоловіком, мільярдером Мохаммедом Захуром. Вона штурмує модні бутіки, і практично не розуміючи ні слова англійською, мріє бути схожою на Леді Гагу або Мадонну.

Не обійшли увагою творці серіалу «Познайомтеся з росіянами» і форварда футбольного клубу «Редінг» Павла Погребняка, точніше, його дружину Марію, яка за образом Вікторії Бекхем всерйоз має намір стати британською світською левицею. Її анітрохи не бентежить те, що між спортивними досягненнями Девіда Бекхема і російського футболіста – прірва.

Також автори фільму мають намір розповісти про життя «Міс СРСР» Юлії Запороженко, модельєра Аріни Притч і супермоделі Каті Єлізарової.

"Якщо хтось побоюється екстрадиції до Росії, і вибирає, наприклад, між США, Францією і Англією, то я впевнений, що він вибере Англію, бо тут він буде почувати себе спокійніше", – прокоментував серіал британський адвокат Роберт Браун.

У Британії виходить серіал "Познайомтесь з росіянами" (відео):

За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: