fbpx
Футбол

ФІФА порушила дисциплінарну справу проти ФФУ

 ФІФА порушила дисциплінарну справу щодо Федерації футболу України з причини протиправних дій вболівальників під час матчу української футбольної збірної з національною командою Сан-Марино у відбірковому турнірі на ЧС -2014. Дану інформацію озвучив перший віце – президент ФФУ Сергій Стороженко.

 Ні про жодні подробиці Стороженко не розповів, лише зазначив, що на львівському стадіоні, де проходив поєдинок, фашистських прапорів не було.

 За даними, поширеним українськими ЗМІ, санкції проти ФФУ можуть бути пов’язані з неналежним змістом банерів і використанням вболівальниками піротехніки. Раніше повідомлялося, що через хуліганські витівки фанатів свій наступний матч проти збірної Польщі, який відбудеться в Харкові, збірна України може провести при порожніх трибунах.

 Зустріч між футбольними збірними України та Сан-Марино відбулася 6 вересня і завершилася розгромною перемогою української команди з рахунком 9:0. На сьогодні збірна України під керівництвом Михайла Фоменка в групі H відбірного турніру на чемпіонат світу 2014 року займає друге місце, поступаючись лідерові групи – команді Англії – одним очком.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: