fbpx
Політика

Берлусконі не збирається йти з великої політики

Колишній глава італійського уряду Сільвіо Берлусконі, якому загрожує виключення з парламенту через звинувачення у фінансових махінаціях, в черговий раз заявив про свою невинуватість висловив намір продовжити займатися політикою. «Я залишуся з вами, незважаючи на те, чи відбудеться "падіння Берлусконі", чи ні. Можна займатися політикою і поза парламентом", – заявив екс -прем’єр у відеозверненні, яке транслювалося в середу одним з італійських телеканалів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Зараз Італія стоїть на порозі безпрецедентної економічної та політичної кризи, упевнений колишній прем’єр – міністр Італії. Крім того, всі суди країни зайво політизовані, вважає Берлусконі. Для того щоб уникнути катастрофи, екс -глава уряду має намір відродити свою партію "Вперед, Італія".

Виступ Сильвіо Берлусконі відбувся за кілька годин до початку голосування сенатської комісії з питання його виключення з парламенту. Експерти впевнені, що позитивне рішення комісії з великою часткою ймовірності спровокує черговий виток урядової кризи.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РИАН Новини

Читайте також: