fbpx
Футбол

«Не забивав на професійному рівні дуже давно», – Мілевський

Екс-форвард «Динамо» і нинішній форвард «Газіянтепспора» Артем Мілевський поділився своїми враженнями від першого гола і переможного матчу у складі «Карабюкспором».

«Дуже радий, насамперед, за себе, тому що я так давно цього чекав ! Ви знаєте, що я не забивав на професійному рівні дуже давно. Плюс до всього моя команда перемогла», – зазначив Артем Мілевський.

Він зазначив, що після матчу президент привітав його з «хорошим виходом на поле». Крім того, привітали його і футболісти.

«Але найголовніше – атмосфера, яка тоді була в роздягальні! Це просто не передати словами. Турки дуже емоційні і гучні, і мені це подобається», – зазначив Артем Мілевський.

Українець розповів і про те, як почувається у функціональному плані. За його словами, відчувається, що з кожним тренуванням йому стає все краще.

«Нещодавно зіграв 120 хвилин. Це було для мене серйозне випробування, проте вже набагато легше. Додам. Мене не перестає дивувати, який тут зібраний дружний колектив», – додав екс – форвард «Динамо».

Говорячи про «дружній колектив», Мілевський мав на увазі всю команду: тренерський колектив, масажистів, лікарів та адміністраторів.

«Хлопці всі дружні. Тут всі розуміють, що треба бути разом і після цього результат точно прийде. Завдання – почати вигравати в кожній грі, тим більше, що тут зібрані дуже хороші гравці», – додав форвард.

За словами Мілевського, вже найближчим часом «Газіянтепспор» виправить ситуацію в турнірній таблиці.

«Тим більше у нас дуже амбітний і класний тренер!», – підсумував українець.

Нагадаємо, що в неділю Артем Мілевський вийшов на заміну на 74-й хвилині матчу проти «Карабюкспором». Вже на 8 -й хвилині українець забив перший гол у своїй новій команді. Крім того, 28-річний український нападник відзначився гольовим пасом. Як підсумок, команда Артема Мілевського впевнено перемогла з рахунком 3:0.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: