fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Попов вважає пригоду під Київрадою «елементами кримінального бандитизму»

 Керівник Київської міської державної адміністрації Олександр Попов називає неприпустимими «елементи кримінального бандитизму». Під «елементами бандитизму» Олександр Попов мав на увазі події під час акції, яка сьогодні проходила на засіданні Київської міськради. Таку думку голова КМДА висловив під час брифінгу.

 «Що стосується акції, яка сьогодні проходила на вулиці, моє враження таке: політика політикою, однак це вже просто елемент кримінальної бандитизму. Коли з правоохоронців зривають каски, б’ють людей, які несуть службу, кидають димові шашки – це вже не політика, це вже не демократія, це вже бандитизм», – заявив Попов.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 На думку чиновника, призвідники таких акцій обов’язково повинні відповідати перед законом. Олександр Попов висловив думку, що в правоохоронних органах розберуться з порушниками громадського порядку.

 «Я думаю, що правоохоронні органи розберуться з цим. Я абсолютно переконаний, що йдучи в європейське суспільство, а сьогодні ми робимо серйозний крок на такому шляху, ми точно повинні розуміти правила цієї гри», – підкреслив Попов.

 За його словами, тут головна умова – це не порушувати закон. Він додав, що деякі з організаторів сьогоднішньої акції явно порушують закон.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Крім того, Олександр Попов зазначив, що є судове рішення, за яким робота Київської міськради ради була визнана легітимною до моменту обрання нового складу міської ради.

 «Є постанова суду, в якій визнається легітимність роботи київської міської ради до моменту обрання нових депутатів, і прийняття присяги ними. Тому і зараз, і на майбутнє депутатський корпус і міська влада будуть працювати, виконувати свої обов’язки, тому що місту потрібно жити, розвиватися і вирішувати соціальні питання», – підсумував чиновник.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: