fbpx
Спорт

«Теплі. Добрі. Твої»: Сочинські вболівальники вибрали свій символ

 Вболівальники Олімпіади-2014, яка пройде в Сочі, вибрали свій символ. Ним стануть різнокольорові рукавички і мітенки (рукавички без пальців). Девіз символу вболівальників – «Теплі. Добрі. Твої», повідомляється на сайті оргкомітету «Сочі-2014».

 Основа рукавичок і мітенок – біла. Цей колір символізує чесну боротьбу під час спортивних змагань, пояснили організатори. Кожен палець рукавичок буде розфарбований в синій, жовтий, чорний, зелений і червоний кольори – саме такі кольори мають олімпійські кільця. На протилежному боці рукавичок будуть зображені прапори держав-учасників Олімпіади-2014 і Паралімпіади-2014.

 Рукавички та мітенки будуть продаватися в одному комплекті за ціною 500 рублів. Символи вболівальників Олімпіади, як і всю екіпіровку російських спортсменів-учасників зимової Олімпіади-2014 будуть виготовляти співробітники компанії Bosco. Перша партія мітенок вже роздана учасникам естафети олімпійського вогню, що стартувала 29 вересня о Греції.

 Нагадаємо, Олімпіада в Сочі пройде з 7 по 23 лютого 2014 року. 7 березня стартують Паралімпійські ігри, завершаться вони 16 березня.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: