fbpx
Політика

Варіант умовно-дострокового звільнення Тимошенко розглядається – Богословська

 Над внесенням необхідних змін до законодавства України, згідно з якими Юлія Тимошенко зможе відправитися до Німеччини на лікування, в даний момент працюють експерти. Про це стало відомо зі слів депутата від правлячої "Партії регіонів" Інни Богословської.

"Мені відомо, що над законопроектом в даний момент працюють експерти. Він обумовлює юридичні та процедурні нюанси переривання тюремного терміну у зв’язку з необхідністю відправитися на лікування за кордон", – коментує ситуацію депутат. За словами Богословської, в даний момент йде розгляд варіанту "умовно-дострокового звільнення" Тимошенко після її лікування за кордоном.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"Є варіанти того, що якщо Юлія Тимошенко проходить лікування і повертається в Україну, то можна розглянути питання про її умовно-дострокове звільнення", – додала народний депутат України.

Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович у четвер заявив, що він поставить підпис під законом, що дозволяє ув’язненим лікуватися за кордоном.

"В даний момент в Україні немає закону, який дозволяє Юлії Тимошенко виїхати за кордон. Відразу після прийняття даного законопроекту в Парламенті його направлять до президента країни. Природно, якщо Верховна Рада прийме цей закон, я підпишуся під ним", – заявив Віктор Янукович під час свого перебування в Донецькій області.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Зазначимо, в партії "Батьківщина" вважають дану заяву Януковича нічим іншим , як "затягуванням часу".

"Нам необхідно лише одне – політична воля. Щодо законодавства, то на сьогодні можна вирішити дане питання без змін до законів", – висловився з даного приводу депутат від опозиційної партії "Батьківщина" Сергій Сас. Також депутат додав, що в партії спростовують заяви про вищезгаданий законопроект.

 

Яценюк: "Янукович може помилувати Тимошенко" (відео):

 

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: