fbpx
Політика

Колишнього народного депутата України Ігоря Маркова затримала міліція в Одесі

Протягом сьогоднішнього вечора надходила суперечлива інформація про колишнього народного депутата України Ігоря Маркова. Екс-нардеп був запрошений до Головного управління МВС України в Одеській області, а потім у ЗМІ з’явилася заява джерела з близького оточення Ігоря Маркова про затримання політика правоохоронцями. Після цього у відділі зі зв’язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області повідомили наступне: «Ми можемо тільки підтвердити, що Ігор Марков разом з адвокатом зайшов до Головного управління МВС України в Одеській області. Іншої інформації у нас немає». Тобто, інформація про затримання колишнього народного депутата не була підтверджена, але й не була спростована.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Буквально щойно з’явилися повідомлення про те, що колишній народний депутат України Ігор Марков таки затриманий в Одесі після вручення йому повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. У ЗМІ наводиться повідомлення управління зі зв’язків з громадськістю МВС України, в якому сказано, що Ігорю Маркову «…інкримінують організацію і вчинення побиття учасників пікету в Одесі. Кримінальне провадження розслідується за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за вчинення хуліганства».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У повідомленні також йдеться про те, що «22 жовтня в Одесі Ігорю Маркову вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Зараз він затриманий».

Йдеться про події, що відбулися в 2007 році під час пікетів біля Одеської обласної адміністрації проти встановлення пам’ятника Катерині ІІ.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: