fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МЗС України не володіє інформацією про спробу самогубства українського моряка в Індії

У МЗС України не надходила інформація про спробу самогубства одного з українських моряків, які були затримані в Індії. Про це в інтерв’ю ЗМІ повідомив керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

«У нас немає такої інформації. У нас є попередня інформація про те, що двоє членів екіпажу зараз знаходяться на судні, а один заарештований» , – розповів Перебейніс.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Сьогодні стало відомо, що індійська преса опублікувала нові суперечливі подробиці щодо заарештованих українських моряків.

Відразу декілька видань заявляють про «спробу самогубства одного з українських моряків». Нібито один з двох українських моряків, які залишилися на борту заарештованого Seaman Guard Ohio, спробував повіситися під час обшуку. Втім, хто саме хотів покінчити з собою, старший інженер або капітан судна – поки що неясно. Повідомляється, що після інциденту обох українців показали медикам і відвезли у відділок. Таким чином, заарештованими виявилися вже всі три українських моряки, які перебували на борту корабля Seaman Guard Ohio.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що вчора Індія звинуватила екіпаж судна Seaman Guard Ohio в незаконному зберіганні зброї.

За матеріалами: УНН

Читайте також: