fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Консул України в Індії чекає зустрічі з заарештованими в Індії українцями – МЗС

 Консул України в Індії сподівається найближчим часом зустрітися з українськими моряками, заарештованими минулого тижня разом з іншими членами екіпажу судна Seaman Guard Ohio, повідомив Радіо Свобода представник МЗС Євген Перебийніс, передає УНН.

"Консул чекає дозволу на зустріч з нашими громадянами. Посольство України в Індії співпрацює як з компанією-власником судна, які надали адвокатів членам екіпажу, так і з дипломатами інших посольств, чиї громадяни також на судні. Наше посольство направило відповідні запити до МЗС та правоохоронні органи Індії з проханням дозволити зустріч з нашими громадянами", – сказав Є. Перебейніс.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За його словами, посольство Великобританії в Індії також направило запит на дозвіл зустрітися з заарештованими британськими моряками.

Нагадаємо, індійські правоохоронці заарештували 33 члени екіпажу судна Seaman Guard Ohio за звинуваченням у нелегальному перевезенні зброї. За даними МЗС, серед заарештованих – троє громадян України.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За повідомленнями офіційних джерел, судно затримали для перевірки інформації про наявність на борту зброї та необхідних для перевезення цього вантажу документів.

Джерело: УНН

Читайте також: