fbpx
Новини світу

Денніс Родман продовжує вихваляти лідера КНДР

 Знаменитий американський баскетболіст Денніс Родман в черговий раз відвідав Північну Корею і провів час з лідером цієї країни – Кім Чен Ином. Повернувшись він поділився враженнями від поїздки і розповів про те, як побував на приватному острові північнокорейського лідера.

За словами Родмана, на острові Кім Чен Ина так само чудово, як на Гаваях або Ібіці. Різниця лише в тому, що власником усього, що є на острові, є Кім Чен Ин.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

При цьому, всупереч численним заявам про важке життя в КНДР, Родман стверджує, що люди там дуже щасливі. Як повідомив баскетболіст, Кім Чен Ина постійно оточує кілька десятків людей, і коли вони відпочивають на острові, то постійно веселяться і розпивають коктейлі.

Як вважає сам Родман, життя Кім Чен Ина можна порівняти з першокласною вечіркою. Він стверджує, що у лідера КНДР все найкраще.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

«Якщо ти п’єш текілу, то це найкраща текіла на світі», – підкреслив Денніс Родман.

Також він розповів і про те, що Кім Чен Ин є власником 60-метрової яхти, яка схожа на щось середнє між поромом і круїзним лайнером.

Слід зауважити, що це вже третій візит Родмана до Північної Кореї, і кожного разу він повертається неймовірно задоволеним.

Читайте також: