fbpx
Політика

Кожем’якін: “Можна звільнити Тимошенко протягом кількох годин”

 Представники українських опозиційних сил продовжують стверджувати, що екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко може вийти на свободу і без прийняття нових законів. В черговий раз про це заявив народний депутат України, член політичної партії "Батьківщина" Андрій Кожем’якін.

Опозиція наполягає на тому, що згідно з чинним в Україні законодавством звільнення Юлії Тимошенко цілком реальне. Про це народний депутат заявив в ході погоджувальної ради.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

"У нас все в документах. Не порушуючи українського законодавства, можна звільнити Юлію Тимошенко від покарання протягом всього декількох годин", – висловив свою думку Андрій Кожем’якін.

За його словами, чинне в Україні законодавство дає можливість звільнити Юлію Тимошенко на підставі хвороби, а також за допомогою помилування українським президентом Віктором Януковичем.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Нагадаємо, що також з цього приводу висловлювався і керівник комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, який стверджував, що виїзд Юлії Тимошенко на лікування до Німеччини не вимагає прийняття додаткових законів.

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: