fbpx
Шоу-бізнес

Хочу у ВІА Гру. Переможницями стали Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова

  Ось і настав довгоочікуваний момент цієї осені – стали відомі імена нових учасниць групи ВІА Гра, яка впродовж двох місяців будувалася прямо на наших очах легендарним продюсером Костянтином Меладзе.

Отже, новою ВІА Грою стали підопічні Надії Мейхер – Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова. За них проголосувала більшість глядачів (59,04 %). Нагадуємо, що також у фінал вийшла трійка Альони Вінницької – Юлія Лаута, Марія Гончарук та Діана Іваницька (41,96 %).

Сьогодні на шоу «Хочу у ВІА ГРУ» пройшов гала-концерт, в якому брали участь зірки вітчизняної естради, серед яких були Поліна Гагаріна, Валерій Меладзе та інші. Між виступами зірок почергово оголошувалося кількість голосів, які отримали обидві групи від глядачів з чотирьох країн: України, Росії, Білорусі та Казахстану.

Ну що ж, відтепер настав той момент, коли глядачі спостерігатимуть, яка ж ВІА Гра залишиться на великій сцені, а яка ні, адже нещодавно колишній продюсер гурту ВІА Гра Дмитро Костюк представив свій склад дівочого колективу, в який входять: Айні Вільберг, Даша Ростова і Даша Медова.

Читайте також: