fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Тренувальний табір (випуск від 25.10.2013)

25 жовтня вийшов в ефір черговий випуск шоу «Танцюють всі! – 6». Цього разу кожен з сотні кращих танцюристів України доводив суддям, що саме він заслуговує місце в двадцятці. Але перед тим як виступити на великій сцені, учасників шоу «Танцюють всі! – 6» очікувала ранкова хореографія Раду Поклітару. Знаменитий танцюрист поставив перед конкурсантами нелегке завдання: вони повинні були в танці передати почуття двох: дівчини, яка без розуму від своєї краси, і хлопця, який без розуму від цієї дівчини. В якості музичного супроводу для постановки звучала пісня «Незалежність» групи «Океан Ельзи». Для танцю-спектаклю учасники шоу «Танцюють всі! – 6» були поділені на пари. Особливо важко довелося тим, хто до цього практично ніколи не танцював дуетом. Конфліктували танцюристи і через небажання йти на компроміси. З хореографією Раду Поклітару впоралися не всі, але практично половині конкурсантів судді дали другий шанс і відправили їх на соло.
 
Пізніше учасникам шоу «Танцюють всі! – 6» повідомили – їх чекає ще одна хореографія Влада Ями. Своїми вимогами танцюрист шокував учасників шоу «Танцюють всі! – 6». Влад Яма захотів, щоб партнери навчилися відчувати один одного і довіряти один одному. Він вчив їх танцювати джайв, при цьому очі у партнерки повинні були бути зав’язаними. Хореограф попередив, що до цієї хореографії конкурсанти повинні підійти дуже серйозно, оскільки саме від неї залежало їх подальше майбутнє на проекті «Танцюють всі! – 6». У результаті залишилися тільки найкращі танцюристи України, які вже наступного разу змагатимуться у прямих ефірах.
 
До слова, в суддівському складі відбулися невеликі зміни: замість закордонного гостя Франциско Гомеса оцінювати хореографічні здібності учасників шоу «Танцюють всі! – 6» тепер буде Костянтин Томільченко.

 

Виступ Яни і Дмитра (відео):

Читайте також: