fbpx
Політика

Бригинець розповів про переговори опозиції з Захарченком

 Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець розповів про те, що представники опозиції сьогодні, 25 грудня, зустрілися з міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченком, щоб обговорити ситуацію з побиттям журналістки Тетяни Чорновіл.

За його словами, в підсумку можна сказати, що ніяких вагомих слідчих дій по даній справі не зроблено.

«Машина злочинців не знайдена, злочинці не затримані, навіть власник автомобіля не допитаний. За 12 годин, які пройшли з моменту злочину, автомобіль може бути вже в Берліні чи Москві», – написав депутат на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як вважає Олександр Бригинець, традиційна бездіяльність міліції, яка межує з «кришуванням» злочинців – очевидна.

Він також нагадав, що остання публікація Тетяни Чорновіл була спрямована саме проти Захарченка. Тому, як сказав Бригинець, формально всі підозри падають саме на главу МВС і він, за його словами, як ніхто зацікавлений у тому, щоб довести зворотне.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Але бездіяльністю цього не доведеш», – зазначив депутат.

Наостанок він повідомив, що Захарченку поставили три умови:

        

  • терміново розслідувати справу Тетяни Чорновіл     
  • терміново розслідувати справу вчорашньої «харківської різанини» та інші аналогічні злочини в Україні     
  • терміново припинити безвідповідальне використання бюджетних коштів і людських ресурсів для безглуздого блокування вулиці Грушевського і прилеглих вулиць

Читайте також: