fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Побиття Т. Чорновіл. Встановлено особи людей, які можуть бути причетні до події

Слідство встановило особи людей, які можуть бути причетні до побиття Т. Чорновіл.

  Слідчі Генпрокуратури вже мають докази, які вказують на причетність декількох осіб до події з Тетяною Чорновіл. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив заступник генерального прокурора України, процесуальний керівник провадження щодо побиття Тетяни Чорновіл Роман Андрєєв.

 "Слідством вже встановлена марка автомобіля, його власник, та особа, яка має право керування цим автомобілем. На теперішній час встановлюється фактичне місце перебування цих осіб, та місце перебування автомобіля. Слідством встановлено дві особи, котрі ймовірно мають причетність до цієї події, та вивчається можлива причетність третьої" — зазначив Р. Андрєєв.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Також він повідомив, що слідство вивчає відео з камер спостереження не тільки з місця події, але й по всій трасі "Київ-Бориспіль".

 За його словами, цілком можливо, що конфлікт розпочався на відстані декількох кілометрів від самого місця події. На уточнююче запитання, якої марки був автомобіль Роман Андрєєв повідомив, що це – чорний позашляховик 2004 року випуску.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

 Додамо, що президент України Віктор Янукович вже звернувся до правоохоронців з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл.

 Також відомо, що генпрокурор взяв справу на особистий контроль і доручив заступнику Роману Андрєєву з’ясувати обставини нападу.

 Джерело: УНН

Читайте також: