fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Петро Мельник досі перебуває в Сполучених Штатах Америки – адвокат

П. Мельник досі перебуває в США – адвокат.

  Колишній ректор Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петро Мельник досі перебуває у Сполучених Штатах Америки. Таку інформацію підтвердив УНН його адвокат Руслан Місюна.

 Адвокат підтвердив інформацію про те, що П.Мельник досі перебуває у США. "Він у Штатах, це не секрет", – сказав Р.Місюна. При цьому захисник відмовився відповісти, чи планує екс-ректор повернутися в Україну.

 Крім цього Р.Місюна зазначив, що екс-ректор зацікавлений у тому, аби його кримінальне провадження було якнайшвидше розглянуто в Україні. "Звичайно він (П.Мельник – ред.) зацікавлений (у тому, щоб його кримінальне провадження було швидше розглянуто – ред.). Тому, що його стан повинен вирішитися або в один, або в інший бік. І все", – зазначив захисник.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Однак, як підкреслив адвокат, наскільки йому відомо зі ЗМІ, то справу П.Мельника було призупинено. "Але офіційний документ мені ніхто не вислав", – уточнив він.

 Як відомо, 9 серпня П.Мельник зник з-під домашнього арешту. Наразі його оголошено у всеукраїнський, міждержавний розшук, а також розшук по лінії Інтерполу.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника. Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував.

 Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритого кримінальної провадження за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

 Як повідомляли у ЗМІ, Петро Мельник перебуває в м.Сан-Маркос у Каліфорнії (США).

 Джерело: УНН

Читайте також: