fbpx
Шоу-бізнес

Настя Каменських відпочиває в Іспанії

Популярна співачка й учасниця знаменитого українського дуету Настя Каменських проводить час в Іспанії.

 У той час, як у ЗМІ ходять чутки про те, що Настя Каменських носить під серцем малюка, сама співачка, ні про що не підозрюючи, відпочиває за кордоном. Буквально днями співачка опублікувала в соціальній мережі Instagram свій перший цього року знімок, на якому продемонструвала свій автомобіль, на якому подорожує по Іспанії.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 До слова, на знімку фігура Насті Каменських мало чим відрізняється від тієї, яку можна було спостерігати раніше. Цілком можливо, що саме цим знімком співачка вирішила заспокоїти своїх фанатів і пресу, розвіявши всі домисли про передбачувану вагітність.

 Настя Каменських, опублікувавши знімок, підписала його: «Ma life in Barsa».

 Нагадуємо, що днями Потап розповів пресі про те, що Настя Каменських чекає дитину від репера Серьоги. Причому не одного малюка, а двійню. Серьога, недовго думаючи, прокоментував слова Потапа, заявивши: «Таке відчуття, що Потапенко таки начинив булочку кремом, поставив її запікатися в духовку, а коли вона пригоріла, вирішив спихнути провину на кухаря, якого на кухні і в помині не було. Але так в принципі смішно, звичайно. Їдемо далі».

Читайте також: