fbpx
Право

Організатори Антимайдану відшкодували 300 тис. грн за попередній мітинг у Маріїнському парку

Антимайдан відшкодував 300 тис. грн за попередній мітинг у Маріїнському парку.

   Організатори мітингу на підтримку курсу Президента України Віктора Януковича відшкодували витрати на комунальні послуги та відновлення Маріїнського парку Київській міській державній адміністрації. Про це на брифінгу повідомив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, передає кореспондент УНН.

 “Вони (організатори мітингу – ред.) проплатили. Як мені сказали – це приблизно 300 тис. грн”, – повідомив А. Голубченко.

 Крім того він зазначив, що зараз комунальні служби також склали кошторис та передали його на погодження до організаторів мітингу. “Як я розумію, прибирати повинні ті, хто користується парком, навіть якщо ми його прибирали. У мене є запевнення організаторів, що вони компенсують витрати”, – повідомив чиновник.

 Нагадаємо, на території Маріїнського парку в Києві протягом кількох тижнів відбувався мітинг на підтримку Партії регіонів. Цей мітинг був своєрідним протиставленням акціям громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року. Маріїнський парк після мітингу Антимайдану на підтримку курсу президента перетворився на суцільний смітник, знищено зелені насадження та систему паркового освітлення, понівечено систему водостоків та лавки для відпочинку. Євромайданівці навели лад у парку.

 Джерело: УНН

Читайте також: