fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова стала героїнею британських таблоїдів

Популярна українська співачка Анна Седокова оскандалилася в британській пресі. Співачка потрапила на сторінки британських таблоїдів завдяки своєму роману з учасником колективу «Blue», англійським музикантом Лі Райаном.

 Знамените британське видання Daily Mail повідомляє, що Анна Седокова закрутила роман з англійським артистом і настільки його зачарувала, що чоловік був готовий зробити дівчині пропозицію руки і серця всього через день знайомства.

 Згідно з даними видання, романтичні відносини двох музикантів почалися в той період, коли Анна Седокова була одружена з Максимом Чернявським. Крім усього іншого, британське видання називає українську співачку росіянкою і моделлю Playboy, не згадуючи про її музичну кар’єру.

 До слова, відомо, що Анна Седокова і Лі Райан познайомилися в Москві торік. В даний час англійський музикант бере участь в реаліті-шоу Celebrity Big Brother.

 Нагадуємо, що Анна Седокова ще на початку минулого року зізналася в тому, що проходить непросту процедуру розлучення зі своїм чоловіком Максимом Чернявським.

 За матеріалами: Viva!

Читайте також: