fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Активіст Євромайдану розповів про викрадення 100 000 доларів з сейфу МінАПК

Активісти викрали 100 тис. доларів з сейфу в МінАПК – джерело.

  Під час захоплення будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства активісти в одному з кабінетів викрали із сейфу 100 тис. доларів. Про це УНН повідомив один із активістів, який відмовився себе називати.

 "Коли ми захопили приміщення міністерства, то люди почали відкривати кабінети, щоб взяти меблі і зробити барикади. В одному з кабінетів наші лідери надовго зачинились. На наші прохання зайти в кабінет, щоб взяти дещо для барикад, вони відповіли, що займаються важливими переговорами. Згодом, коли ми зайшли в це приміщення, то побачили відкритий сейф", – розповів один із активістів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За його словами, він вирішив розповісти про цю ситуацію тільки тоді, коли ці гроші привласнив один із лідерів. "Всі вважали, що ці кошти підуть у фонд нашої організації і на потреби активістів. Не хочу називати прізвищ, але один із наших лідерів привласнив ці кошти. Ми всі брали участь у захопленні МінАПК і також претендуємо на ці кошти", – резюмував активіст.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Як повідомляв УНН, міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель або споруд) через захоплення будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства за адресою Хрещатик, 24.

 Джерело: УНН

Читайте також: