fbpx
Новини Євромайдана

Лікарі: Булатов може давати свідчення, але не хоче

Стан здоров’я Д. Булатова дозволяє давати свідчення правоохоронцям, але він відмовився – лікарі.

  Стан здоров’я активіста Автомайдану Дмитра Булатова, якого було доставлено до лікарні, наразі задовільний і дозволяє давати покази слідчим МВС. Про це УНН повідомили лікарі клініки "Борис". “Наразі стан здоров’я Д.Булатова задовільний і дозволяє спілкуватися зі слідчими МВС. Дмитро Булатов погодився давати покази правоохоронцям, але в присутності адвоката. Через 20 хвилин, коли приїхав адвокат, Булатов відмовився спілкуватися із слідчими", – зазначили у клініці.

 Як відомо, вчора слідчі столичної міліції не змогли провести слідчі дії з лідером "Автомайдану" Дмитром Булатовим через перешкоджання політиків. За інформацією представників міліції, слідчі кілька годин простояли біля палати Д.Булатова. Однак, коли з’явилася нагода поспілкуватися з Д.Булатовим, лікарі запевняли, що його стан є задовільним, слідчим так і не вдалося поспілкуватися з лідером "Автомайдану", бо цьому перешкоджали депутати з опозиції.

 Нагадаємо, 30 січня поточного року о 23.30 по спецлінії “102” до міліції звернувся народний депутат України Петро Порошенко та повідомив, що в одну з приватних медичних клінік доставлено активіста “Автомайдану” Дмитра Булатова. До медичного закладу одразу виїхала слідчо-оперативна група Дарницького райуправління столичної міліції. Правоохоронцям не вдалося детально опитати потерпілого у зв’язку зі станом його здоров’я. Зауважимо, родичі і друзі активіста повідомляли, що останній раз Дмитро Булатов виходив на зв’язок 22 січня о 23:00.

 Джерело: УНН

Читайте також: