fbpx
Політика

Анатолій Гриценко піддався «мобільній атаці»

 Як розповів екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, 2 березня о 21:30-23:00, а також сьогодні, 3 березня, починаючи з 9:00, його мобільний телефон атакують з різних номерів. За його словами, дзвонять з десятка невідомих номерів, через кожні 5-10 секунд, а автоматичному режимі з одного колл-центру.

Як він зазначив, тим самим його позбавляють можливості комусь подзвонити або написати смс. Крім того, до нього самого також ніхто через це не може додзвонитися.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Паралельно ще й батарея розряджається у прискореному режимі», – додав Анатолій Гриценко.

Також він повідомив, що мобільний оператор вчора намагався з цим якось боротися, виявити джерело атаки, але потім «махнув рукою».

Слід зауважити, що за даними Анатолія Гриценка, атакують не тільки його телефон, а й багатьох інших українських депутатів.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

При цьому Анатолій Гриценко повідомив, що одному російському журналісту вдалося якось додзвонитися до нього на телефон, і коли він розповів йому про атаку, той сказав: «Як же це нам до болю знайоме – кремлівсько-ФСБшний почерк…».

Читайте також: